INA uručila posljednji BMW u nagradnoj igri

Priopćenje

Najpoželjnija nagrada u prošloj godini, BMW 318d Advantage+ uručen je sretnoj dobitnici Miji Čuturi iz Zagreba u sklopu nagradne igre „Kupuj na Ini, BMW je bliži nego što se čini!“.

Nagradna igra Ine privukla je veliki interes javnosti što ne čudi jer se radi o do sada najuspješnijoj nagradnoj igri kompanije za koju je stiglo više od 470.000 prijava kupaca. U razdoblju od 13. listopada do 24. prosinca 2021. godine INA je tako nagradila kupce sa 146 dnevnih nagrada, 33 tjedne nagrade te po jednim BMW-om mjesečno – BMW-om 118i Advantage+ u listopadu, BMW-om 218i Gran Coupe Advantage+ u studenom i BMW-om 318d Advantage+ u prosincu. Dobitnica posljednjeg BMW-a je Mia Čutura iz Zagreba koja nije krila sreću prilikom svečanog uručenja automobila na Ininom maloprodajnom mjestu u Heinzelovoj u Zagrebu:

„Kad sam saznala da sam upravo ja dobitnica, bila sam u šoku! Oduševila sam se i uvjerila da uvijek treba pokušati igrati, jer ako ne igraš – nećeš niti dobiti! Hvala Ini što mi je uljepšala blagdane! Vjerujem da mi je u osvajanju automobila pomoglo i članstvo u INA Loyalty programu jer su svi članovi imali dvostruku šansu za osvajanje automobila. INA Loyalty često koristim jer mi se svaka posjeta Ini još više isplati kroz bodove koje sakupljam te ih koristim za pogodnosti i popuste. Odlična stvar!“

Ključeve BMW-a dobitnici je uručila Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje koja je tom prilikom izjavila: „Čestitke sretnoj dobitnici! I kroz ovu nagradnu igru pokazali smo da nam je zadovoljstvo i osmjeh kupaca na prvom mjestu, a njih gotovo 180 jesenas je imalo i dodatnog razloga za sreću jer su osvojili neku od naših vrijednih nagrada. Želja nam je ostati prvi izbor kupaca u pokretu i zato kontinuirano prilagođavamo ponudu njihovim potrebama, razvijamo mrežu i pratimo trendove te pripremamo nova uzbudljiva iznenađenja i nagradne igre. Pozivam sve naše kupce da nastave putovati s Inom!“

Iznenađenjima tu nije bio kraj jer je sretnoj dobitnici prvi spremnik novog BMW-a vrhunskim Class Plus gorivom napunila zlatna olimpijka Sara Kolak koja s Inom ima uspješnu suradnju.

You may also like