INA: Sedmi Growww za diplomante željne iskustva

Ina ponovno pokreće natječaj Growww kojim se diplomantima daje prilika za početno radno iskustvo kroz jednogodišnji staž u Ina grupi, priopćeno je u ponedjeljak iz te kompanije. 

Natječaj koji se provodi sedmu godinu za redom i koji će biti otvoren do 8. travnja,  prvenstveno je namijenjen diplomiranim inženjerima naftnog, rudarsko-geološkog, kemijskog i strojarskog usmjerenja, ali prijave mogu poslati i diplomanti drugih usmjerenja.
Najavljujući ovogodišnji Growww, direktorica Ininog Sektora upravljanja ljudskim resursima Vladimira Senčar Perkov kaže kako je on postao svojevrsna tradicija te kako je među mladim talentima prepoznat kao jedna od najboljih odskočnih dasaka za razvoj karijere. Kao i proteklih godina, očekujemo veliki odaziv diplomanata, a nakon složenog i sveobuhvatnog selekcijskog procesa 40 najboljih  pridružiti će se  Ininom timu, izjavila  Senčar Perkov.
U sklopu programa Growww, Ina je u proteklih šest godina zaposlila više od 450 mladih visokoobrazovanih ljudi od kojih je većina ostala  u kompaniji. Tijekom jednogodišnjeg staža, Growww pripravnicima dodijeljeni su mentori uz čije vodstvo rješavaju poslovne zadatke i dostižu zadane ciljeve, dok kroz program poslovne edukacije stječu nova znanja i vještine.  Zainteresirani kandidati koji odgovaraju traženim stručnim profilima te imaju do jedne godine radnog iskustva na natječaj se mogu prijaviti putem Inine LinkedIn ili web stranice.

You may also like