INA donirala bolnicu za kronične bolesti Gornja Bistra

Inina donacija u iznosu od 150 tisuća kuna omogućit će Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra nabavku prijeko potrebne medicinske opreme namijenjene opremanju kabineta za fizikalnu terapiju kako bi se malim pacijentima pružila što bolja skrb. Specijalna Bolnica za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra je bolnička ustanova koja se brine i skrbi za djecu s najtežim oblicima kroničnih bolesti.

G. Mayer tom je prilikom izjavio: „Djeca koja borave i liječe se u Gornjoj Bistri hrabro se nose s bolešću i zato smo danas ovdje da bismo se uključili i dali svoj doprinos, kako bi terapija i skrb koju im pružaju bila što kvalitetnija, a dani barem malo lakši. Zajedništvo i dijeljenje teme su kojima važnost moramo pridavati tijekom cijele godine te se INA kontinuirano trudi biti kvalitetan partner zajednici u kojoj posluje.“

Gotovo sva djeca u bolnici u Gornjoj Bistri smještena su doživotno i to im je jedini dom. Osim najsloženije zdravstvene njege potrebno im je i sve ostalo što život djece čini lijepim. Inina donacija omogućit će unaprjeđenje zdravstvene zaštite pacijenata i poboljšanje njege kroz ulaganje u bolesničke sobe te uređenje i opremanje kabineta za fizikalnu terapiju uređajima za hidroterapiju. „Našu bolnicu uvijek obraduje pomoć donatora, ne samo zbog materijalne pomoći, nego se svakom donacijom vidi iz dana u dan da u našem društvu raste svijest za pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Sigurno je da naši mali bolesnici zaslužuju svu pažnju, ne samo nas koji tu radimo, nego i cijelog društva čija se snaga i humanost očituju upravo na pomoći djeci koja su ovako teško bolesna.“, izjavio je ravnatelj bolnice g. Mittermayer.

U akciju za pomoć bolnici u kojoj se liječe kronično bolesna djeca uključili su se i Inini zaposlenici ispunjavanjem ankete o uključenosti – naime, za svaku ispunjenu anketu INA je donirala 15 kuna.

0 comments