Home Hrvatska Grmoja: Mi smo spremni za nove izbore

Grmoja: Mi smo spremni za nove izbore

by Energypress.net

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja komentirao je ostavku glavnog stratega Mosta Ivice Relkovića na mjesto savjetnika Bože Petrova. “Nema nikavih potresa”, poručuje Grmoja.

“Gospodin Relković povukao se s odgovornog mjesta savjetnika potpredsjednika Vlade iz privatnih razloga i posvetit će se operativi Mosta. To ne znači da se spremamo za nove izbore, ali ih se ne bojimo. Odluke Reljkovića, kao i Ivana Kovačića koji se odrekao mjesta predsjednika Kluba Mosta dokaz su da nam nije stalo do fotelja”, kazao je Grmoja. Dodao je kako Mostovci inzistiraju na promjenama i ako toga ne bude ili ako nacionalni interesi budu ugroženi – spremni su za izbore. Komentirajući nedostatak kvoruma u Saboru kazao je kako nije riječ o nepostojanju većine – nego o neodgovornosti nekih zastupnika. Most će, dodao je – inzistirati na kažnjavanju zastupnika koji ne obavljaju posao za koji su plaćeni.

Preslagivanja vlasti neće biti, rekao je gostujući sinoć u središnjem Dnevniku Hrvatske televizije potpredsjednik Vlade Božo Petrov. Most zahtijeva da se počne provoditi akcijski paket reformi, zahtijeva bolju komunikaciju, više posla, a manje blokiranja zakona, rekao je Petrov i potvrdio da postoji većina u Saboru.

Related Posts