Grmoja i Runtić se sastali i razgovarali o ovršnom zakonu

Izabrani saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja odbacio je u ponedjeljak nagađanja da je s ‘odmetnutim’ članom Živog zida Hrvojem Runtićem razgovarao o njegovom ulasku u Most te dodao kako su razgovarali o Mostovom prijedlogu izmjena Ovršnog zakona.

“Našao sam se s njim oko našeg prijedloga izmjene Ovršnog zakona koji je među sedam jamstava koje smo tražili od HDZ-a. To je zajednička tema, dakle, postoji zajednički interes i Kluba zastupnika Mosta i Runtića koji je, podsjećam, nezavisni zastupnik. Nije bilo nikakvog razgovora o pristupanju gospodina Runtića Mostu, ali sigurno je da ćemo i u budućnosti surađivati u parlamentu na prijedlozima koji idu u korist građana”, rekao je Grmoja novinarima uoči početka pregovora Mosta i HDZ-a.

Grmoja i Runtić danas su viđeni na kavi u jedom zagrebačkom kafiću. “Razgovaramo sa svima koji su u Hrvatskom saboru oko tema koje su zajedničke. Spremni smo surađivati i razgovarati, čak i sa Živim zidom”, dodao je Grmoja.

U 15 sati započela je druga runda pregovora oko formiranja Vlade u središnjici HDZ-a. Prvi razgovori HDZ-a i Mosta započeli su u prošlog utorka i trajali su više od četiri sata.

You may also like

0 comments