Gjenero: Snimka je spin koji pomaže Milanoviću

Priče o tome je li predsjednica Boži Petrovu pokazala određene snimke ili ne u ovome su trenutku irelevantne, rekao je Davor Gjenero gostujući u Studiju 4. Poticanje te priče je običan spin koji u ovom trenutku može koristiti samo Zoranu Milanoviću kako bi skrenuo pažnju s unutarstranačkih izbora.

Zašto još nije imenovan novi ministar branitelja nije mogao reći jer nema insajderskih informacija na temelju kojih bi mogao donijeti određene zaključke. No naglasio je da je u mandatu prošle vlade Ministarstvo branitelja postalo mjesto za pružanje pojedinačnih usluga. Upravo zbog toga danas mnogi ne žele sjesti na tu poziciju jer bi mnogi očekivali da se istom politikom nastavi i dalje.

Odnos predsjednice, premijera i prvog potpredsjednika Vlade nazvao je konfliktnom suradnjom. Slučaj Lozančić nastao je zbog toga što predsjednica u donošenju svoje odluke o razrješenju Dragana Lozančića nije vodila računa o tome što su prioriteti premijera Oreškvića, a njegovi su prioriteti u domeni gospodarstva. Ustvrdio je da je u interesu HDZ-a da unutarstranačke izbore u SDP-u dobije Milanović, a ne Komadina. Milanović je neugodan, ali je predvidiv.

You may also like