Fiolić se pozvao na jučerašne otkriće i objavio da je Vrdoljak u sukobu interesa

Saborski zastupnik HDZ-a Željko Fiolić sazvao je press konferenciju na kojoj je optužio HNS-ovog bivšeg ministra Ivana Vrdoljaka za sukob interesa, kako je jučer pisao portal Direktno.hr, a naš portal među prvima prenio

Fiolić je kazao da je firma supruge Ivana Vrdoljaka 2011. godine počela surađivati s HEP-om te da je kroz narednih nekoliko godina gomilala profit koji je prošle godine narastao do 150 milijuna kuna.

Dokumente koji bi dokazali njegove tvrdnje novinarima nije dao na uvid, ali je kazao da su ‘javno dostupni’. Fiolić je komentirao i rad Vlade te glasovanje o povjerenju prvom potpredsjedniku Vlade Tomislavu Karamarku. ”Vlada je stabilna i nema nikakvih problema”, kazao je on dodavši da u HDZ-u ne znaju od kud zastupnici Mosta, Ružici Vukovac informacija da će većina Mostovih zastupnika glasati za opoziv Karmarka.

Mediji su ranije javili da se radi o tvrtki koja je uspješno poslovala sa HEP-om i prije nego li je Vrdoljak ušao u politiku, a navodno ju je bivši ministar pokrenuo kao student te je tvrtka pripala bivšoj supruzi u ostavinskoj raspravi.

Pogledajte video OVDJE

vlcsnap-2016-05-26-15h23m58s844

You may also like