Favorit za predsjednika UKIP-a u bolnici nakon tučnjave

Steven Woolfe, eurozastupnik UKIP-a i njihov glasnogovornik za pitanja financija i migracije, završio je u bolnici nakon tučnjave s kolegom iz stranke i to usred sastanka s drugim europarlamentarcima u Strasbourgu.

Prema napisima Telegrapha, on se osjećao dobro neposredno nakon udarca, a onda je nakon glasanja o temama sastanka pao i vjeruje se da je doživio epileptični napad.

Woolfe je ujedno i favorit za preuzimanje stranke, nakon što je predsjednica, koja je naslijedila Nigela Faragea, podnijela ostavku poslije samo 18 dana na toj funkciji.

Farage, koji je sada v.d. predsjednika, zatražio je istragu o ovoj tučnjavi, prenosi N1.

“Duboko žalim što je nakon sukoba koji se jutros dogodio na sastanku eurozastupnika UKIP-a Steven Woolfe kolabirao i morao biti odveden u bolnicu. Njegovo stanje je ozbiljno. Čekam detaljnije medicinske nalaze nakon čega ću vas pobliže izvijestiti.”

Nigel Farage, jedan od najglasnijih “brexitera”, podnio je, podsjetimo, ostavku odmah nakon rezultata referenduma o izlasku Velike Britanije iz EU. On je bio i kolovođa kampanje koja je vrlo vjerojatno napravila prevagu – tvrdeći da će stotine milijuna funti koje idu Europskoj uniji na tjednoj bazi biti preusmjerene u nacionalnu zdravstvenu službu.

You may also like

0 comments