Home Hrvatska Dramatično pismo Radmanu, prestanite maltertirati moju kćer, a ja neću svjedočiti protiv Perkovića

Dramatično pismo Radmanu, prestanite maltertirati moju kćer, a ja neću svjedočiti protiv Perkovića

by admin

Svjedok njemačkog tužiteljstva na suđenju Josipu Perkoviću i Zdravku Mustaču, Ivan Krmpotić zatražio je u utorak od ravnatelja HRT-a Gorana Radmana da prestane maltretirati njegovu kćer, zaposlenu na javnoj televiziji, a on će zauzvrat odustati od svjedočenja u Njemačkoj i prestati surađivati s istražiteljima.

“Još jednom Vas molim da preispitate svoju odluku davanja otkaza mojoj kćeri, i ako će Vam to išta značiti, obećajem Vam ovako javno da neću ići svjedočiti u Muenchen u rujnu (4 termina) te ću prestati surađivati s talijanskim istražiteljima”, napisao je Krmpotić u otvorenom pismu ravnatelju HRT-a. Dodao je da će povući iskaze date njemačkim istražiteljima, kao i svu ostalu dokumentaciju koju im je dostavio.

Krmpotić, kojem je njemačko tužiteljstvo po pisanju hrvatskih medija u travnju pružilo zaštitu nakon što je primio prijeteće poruke, napisao je Radmanu da mu se obraća putem medija jer ne vidi više drugi način kako zaštiti svoju kćer Helenu Krmpotić od, kako tvrdi, njegovog sustavnog mobbinga i maltretiranja, koje traje tri godine od kako surađuje s njemačkim, francuskim i talijanskim istražiteljima na slučajevima ubojstava Stjepana Đurekovića, Brune Bušića i obitelji Stjepana Ševe.

“Zadnje upozorenje koje ste joj poslali prije osam dana, a prije davanja otkaza ugovora o radu, odnosi se na lažnu prijavu protiv moje kćeri, koju optužujete da je u evidenciju rada upisala blagdan Tijelova, 4. lipnja ove godine”, naveo je Krmpotić, zaključivši kako je potpuno jasno da je očita namjera Radmana da joj da otkaz pa makar i po cijenu lažiranja službene dokumentacije HRT-a. Na HRT-u nisu željeli komentirati pismo oca njihove djelatnice jer je, kako kažu, riječ o internom postupku.

Related Posts