Dovršeno preuzimanje bjelovarskog distributera plina

Gradska plinara Zagreb je objavila potpisivanje ugovora o kupnji Elektrometal – distribucije plina iz Bjelovara.
Ugovor je potpisan s dosadašnjim vlasnikom EM distribucije plina, tvrtkom Elektrometal u stečaju i time je dovršen proces preuzimanja bjelovarskog operatora plinskih distribucijskih sustava koji je započeo potkraj veljače, kada je GPZ na licitaciji za preuzimanje dao najbolju ponudu.

Time se nastavlja okrupnjavanje u distribuciji plina u Hrvatskoj, a u vezi s time, direktorica GPZ-a, Tihana Colić, dipl. ing. istaknula je: “Razvoj i modernizaciju plinske mreže temeljit ćemo na kompetentnosti, znanju i iskustvu stečenim tijekom 155 godina i poziciji GPZ-a kao najvećeg distributera. S obzirom na stoljeće i pol praćenja trendova, poštivanjem domaće i europske regulative i tehnoloških dosega, jasno je da GPZ svoj razvoj gradi sustavno i s velikom odgovornošću čime ćemo se voditi pri upravljanju Elektrometal – distribucijom plina. Naš je cilj unaprijediti poslovanje i distribucijsku mrežu na zadovoljstvo svih potrošača, zaposlenika i lokalne zajednice.”

Na to se nadovezao i Srećko Ezgeta, dipl. ing., direktor EM distribucije plina: “Zadovoljni smo što tvrtku Elektrometal – distribucija plina preuzima GPZ kojoj je distribucija osnovna djelatnost. Siguran sam da ćemo dobiti najbolju financijsku, tehničku i stručnu podršku što je najbolje za potrošače na distribucijskoj mreži Elektrometal – distribucije plina.”

You may also like

0 comments