Home Politika Donald Trump se nije ispričao za seksističke izjave

Donald Trump se nije ispričao za seksističke izjave

by admin

Američki milijarder, trenutno vodeći republikanski pretendent za Bijelu kuću Donald Trump pokušavao je u nedjelju smiriti skandal koji je izazvao seksističkim izjavama, ali se nije ispričao.

Trump se žalio se da ga je voditeljica prve debate republikanskih predizbora u četvrtak Magyn Kelly nepravedno tretirala. “Moglo se vidjeti da joj krv izlazi na oči pa i drugdje”, aludirao je u petak na menstruaciju vodeće novinarke tv-kanala Fox News. Nakon te njegove izjave, simpatizeri republikanaca koji su ga pozvali da održi govor u subotu na skupu u Atlanti, povukli su poziv.

Ne ispričavši se Trump je u nedjelju na CNN-u ponovio da ga je voditeljica nepravedno tretirala i postavljala pitanja o njegovim ranijim seksističkim izjavama. Rekao je da nije aludirao na njezinu mjesečnicu. “Jako se razljutila i ono što sam rekao se odnosilo na njezin bijes. Nisam rekao ništa nekorektno”, tvrdi Trump. “Samo prljavi um će reći da sam aludirao na njezinu mjesečnicu” i dodao da “voli žene i da im želi pomoći”.

Dunald Trump je također optužio svoje republikanske protivnike i druge dužnosnike stranke što ga kritiziraju u nastojanju da budu politički korektni kako bi si priskrbili bodove, dok prema anketama on vodi.

Related Posts