Donald Trump prozvao predstavnike medija lažljivcima

Donald Trump, koji će postati američkim predsjednikom u siječnju 2017. godine, sastao se s čelnicima najvećih televizija u SAD-u i održao im lekciju. Na sastanku je bilo oko 40 predstavnika medija, a bili su tu urednici televizija CNN, ABC, CBS, NBC/MSNBC i Fox News, a Trump se derao upravo na predstavnike CNN-a.

“Trump je počeo s Jeffom Zuckerom i kazao – mrzim vašu televiziju, svi na CNN-u su lažljivci i trebali biste se sramiti”, kazao je izvor New York Postu.

“Trump je neprestano ponavljao: ‘Nalazimo se u sobi lažljivaca, prevarantskih neiskrenih medija koji su sve krivo shvatili’. Prozvao je Jeffa Zuckera imenom i kazao da su svi na CNN-u lažljivci i da je CNN mreža lažljivca”, navodi izvor.

Po njegovoj ocjeni, sastanak je bio “totalna katastrofa” i da je nalikovalo “j*****m streljačkom vodu”. Osim Zuckera, ondje su bili i Erin Burnett i Wolf Blitzer, zatim Phil Griffin MSNBC-a, ABC-jevi James Goldston, George Stephanopoulos, David Muir i Martha Raddatz, CBS-ovi Norah O’Donnell, John Dickerson, Charlie Rose, Christopher Isham i King; Bill Shine, Jack Abernethy, Jay Wallace te Suzanne Scott s Fox Newsa i drugi.

You may also like