Donald Trump postaje sve nervozniji

Reakcija na anketu
Američki predsjednik Donald Trump u četvrtak je ustvrdio da je njegov protivnik na američkim predsjedničkim izborima u studenome Joe Biden “protiv Boga”, iako Biden često govori o svojoj katoličkoj vjeri koja ga vodi u obnašanju javnih dužnosti.

Uz zaostajanje za Bidenom u istraživanjima javnog mišljenja u Ohiju Trump je u četvrtak posjetio tu tradicionalno neodlučnu saveznu državu u nastojanju da osvoji njezine birače dok mu epidemija koronavirusa uništava izglede za osvajanje drugog mandata.

Američki republikanski i demokratski predsjednički kandidati u kampanjama mnogo napora ulažu u tzv. neodlučne države u kojima se birači kolebaju između dvije stranke. Nakon obraćanja maloj skupini u zračnoj luci u Clevelandu u četvrtak Trump je održao govor u stilu predizborne kampanje u tvornici “Whirlpool” u Clydeu u Ohiju.

“On slijedi radikalno lijevu politiku: oduzimanje vašeg oružja, uništavanje drugog ustavnog amandmana, nema vjere, nema ničega, povrijedi Bibliju, povrijedi Boga”, nabrajao je Trump o Bidenu u svom govoru u Clevelandu. “On je protiv Boga”, zaključio je.

You may also like

0 comments