Cammeo grupa ugovorila zastupstvo u Kataru

Predstavnici hrvatske taksi kompanije Cammeo grupa i katarske kompanije Stimulation Trading and Transportation W.L.L., potpisali su u petak ugovor o zastupanju softverskog rješenja hrvatske tvrtke Taxi Navigator u Kataru.

Taxi Navigator je inovativno softversko rješenje namijenjeno taksi kompanijama koje je razvio Taxi Cammeo, a omogućuje pregledno i jednostavno vođenje taksi poslovanja. Ugovor su potpisali direktor katarske kompanije Yousef Jaber Al-Mansouri i generalni direktor tvrtke Taxi Navigator koja posluje u sklopu Cammeo grupe, Vladimir Minovski.  Cammeo grupa, u čijem sastavu djeluju brendovi Taxi Cammeo, Taxi Cammeo franšiza i Taxi Navigator, nakon širenja poslovanja u šest zemalja regije, sada se širi i na Katar, kazao je prilikom potpisivanja Minovski. “Ovo je za nas velik izazov, ali i odgovornost. Tržište Katara ima svoje specifičnosti, međutim Taxi Navigator kao poslovno rješenje nalazi se na svjetskom vrhu”, rekao je.

Yousef Jaber Al-Mansouri izjavio je da mu je drago poslovati s kompanijom koja ima viziju te da je cilj Taxi Navigator ponuditi kao rješenje koje će olakšati i unaprijediti poslovanje taksi i “limo” kompanija u Kataru to jest onih koje u voznom parku imaju limuzine. U Kataru posluje 8 taksi kompanija s 10.000 vozila, a broj im raste uz otvaranje novih hotela i približavanje svjetskog nogometnog prvenstva 2022. godine, rekao je.

Dodao je da njegova grupacija J.J. Business Solution, u sklopu koje posluje Stimulation Trading and Transportation, na području jugoistočne Europe započela poslovanje u području nekretnina, i to u Bosni i Hercegovini, a da će taj proces nastaviti u Hrvatskoj i Sloveniji. Al-Monsouri je upozorio i na izazove s kojima se investitori susreću zbog nedostatne komunikacije s ambasadama dviju zemalja u Hrvatskoj i u Kataru, istaknuvši da njihovi zaposlenici ne ohrabruju investitore za ulaganja u Hrvatsku. Upozorio je i na poteškoće s ishođenjem hrvatskih viza za investitore iz Katara, s čime, kako je rekao, nema problema u drugim europskim zemljama.

You may also like

0 comments