Bulj: Da smo im rekli da trče goli, oni bi to učinili

Mostovac Miro Bulj, inače najaktivniji saborski zastupnik, koji je u Saboru govorio čak 235 puta, komentirao je aktualnu političku situaciju.

“Neki kažu da sam se previše puta javio, statistike kažu 235 puta, ja mislim da sam se trebao pet puta više javljati zato jer sam otvarao teme koje se nitko 20 godina usudio. Nije bitan samo broj, bitno je i što sam govorio”, rekao je Bulj, komentirajući svoju aktivnost u Saboru.

Komentirao je i desnu retoriku šefa SDP-a, Zorana Milanovića. “Pokušava manipulirati hrvatskim braniteljima i desnim biračkim tijelom. Lažno se predstavlja kao njihov zaštitnik, a još jučer ih je nemilice vrijeđao. Tako se ponašao i Ivo Sanader. Pod krinkom zaštita digniteta Domovinskog rata, a u isto vrijeme ih je izručivao i prodavao nacionalne interese. Most branitelje neće nikada koristiti u predizborne svrhe, a uvijek ćemo štititi njihove interese i širiti istinu o Domovinskom ratu”, rekao je Bulj.

Komentirao je i svoja očekivanja vezana uz sedam jamstava koja Most traži od SDP-a i HDZ-a. “Most je sada puno iskusniji. Oni su sve ovo već potpisali, ali trčali bi i goli do Trga bana Jelačića da smo to tražili. Kada je formirana vlast, sramotno su birali i imenovali ustavne suce, ljude koji nemaju niti profesionalne, niti ljudske kvalitete, a ono što je Most predlagao su odbijali. Ukoliko ćemo opet morati birati partnere za suradnju, prvo će se glasati o tih sedam točaka pa će se onda glasiti o Vladi”, rekao je Bulj Večernjem listu.

You may also like

0 comments