Branitelji tvrde kako nisu oni snimili Milanovića, podmetnuli su mu iz SDP-a

Dok predsjednik SDP-a Zoran Milanović tvrdi da su autori snimke sastanka s braniteljima, koja je jučer plasirana u medije, sami predstavnici braniteljskih udruga, Dražimir Jukić, koji je zajedno s Josipom Klemmom bio na sastanku, tvrdi: Nismo mi to snimali. To je snimala druga strana, piše Tportal.

‘Nismo mi snimali, nismo mi toliko napredni’, kaže Jukić. Na opasku da danas svaki mobitel može snimati, kaže: ‘Mislim da to nije snimljeno mobitelom, predobro se čuje.’ Jukić tvrdi da je to snimio netko iz SDP-a. ‘To su unutarstranački sukobi’, tvrdi, aludirajući da je netko iz samog SDP-a smjestio Milanoviću.  ‘Netko iz stranke možda mu je podmetnuo’, zaključuje.

Podsjetimo, Jutarnji list jučer je objavio snimku razgovora Zorana Milanovića s predstavnicima Zbora udruge veterana hrvatskih gardijskih brigada i Udruge specijalne policije, Dražimirom Jukićem i Josipom Klemmom.

Na snimci se čuje kako Milanović govori da je BiH ‘zemlja bez reda i poretka… big shit’, da Srbi žele biti gospodari Balkana, a da su zapravo šaka jada… Pokazao je i indiferentan stav prema pozdravu ‘Za dom spremni’, a braniteljima je ponudio da sadašnji ministar branitelja Tomo Medved ostane na toj poziciji i ako pobijedi SDP.

 

You may also like