Bauer: Kratkovidnost tzv. boraca za prava radnika

Povodom skandaliziranja javnosti činjenicom kako će u novootvorenom Mall of Split djelatnici morati plaćati parking, na svom profilu društvenih mreža oglasio se komunikacijski stručnjak i suvlasnik Grizli komunikacija Thomas Bauer. 

“Danas slušam raspravu na radiju. U Mall of Split uprava centra želi zaposlenicima trgovina parking naplaćivat 400 kuna mjesečno. Problem je što ima čak 1100 zaposlenika, a ukupno samo 2500 parkirnih mjesta. Prevedeno, mall ima malo mjesta za goste koji dolaze u kupnju, pa žele destimulirat zaposlenike da zauzimaju dragocjena parkirna mjesta te im kao alternativu nude besplatni javni prijevoz. Trgovkinje i trgovci se tipično hrvatski bune jer eto, imaju plaću samo 3000 kuna, a parking im naplaćuju tako puno.

Jel možda nekom od njih palo na pamet da tamo nitko neće dolazit ak ne bu slobodnih parkinga, pa će im trgovine propast, a oni ostat bez posla? Cijela poanta shopping centara je slobodni parking blizu trgovine bez nervoze i gužve. Kako nevjerojatno kratkovidno!” – napisao je Bauer na svom Facebook profilu.

Bauer

You may also like