Home Hrvatska Bandić: Uozbiljite se i počnite raditi

Bandić: Uozbiljite se i počnite raditi

by Agencije

Pedsjednik stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u petak je na pitanje hoće li njegovi zastupnici dići ruku za ili protiv prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka rekao kako nitko nije riješio problem dopisujući se preko medija te je poručio svima da se uozbilje i počnu raditi posao u interesu ove zemlje.

Na pitanje hoće li svejedno podržati Karamarka, Bandić nije izravno odgovorio već se zauzeo za izravni razgovor, a ne dopisivanje preko medija. “Mi se trebamo susresti i razumijeti i to je cijela filozofija”, poručio je Bandić na konferenciji za novinare na kojoj je najavljen ovogodišnji Floraart.. Pozvao je sve da se uozbilje i prestanu dopisivati. Medijima je rekao da će tada imati malo manje posla, ali da je to najmanji problem, ali će grad Zagreb i Hrvatska biti sretni.

Na sva pitanja novinara vezana uz krizu vlasti, opstanku vlade, najavi Mosta da će glasovati protiv Karamarka i postupcima Bandićevih zastupnika, Bandić je uzvraćao kako je on na sve to već odgovorio, te je ponavljao kako se treba uozbiljiti, početi raditi na dobrobit zemlje i prestati se dopisivati preko medija.

Related Posts