Bandić: Konzultacije ću provesti telefonom

Predsjednik stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u utorak je rekao da zbog održavanja sjednice Gradske skupštine neće moći otići na četvrti krug konzultacija kod predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović te da će se s njom čuti telefonom.

“Ja sam uvijek ‘za'”, odgovorio je Bandić novinarima u pauzi sjednice Gradske skupštine upitan je li se opredijelio i koga će podržati. Upitan za koga je to “za”, Bandić je kazao “pa za”. Rekao je da će se telefonom čuti s predsjednicom Republike Kolindom Grabar – Kitarović jer ne može doći kod nje u Ured predsjednice budući da se održava sjednica Gradske skupštine.

Na dnevnom redu sjednice je Bandićev prijedlog proračuna Grada Zagreba za 2016. i rebalans gradskog proračuna za ovu godinu. Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Darinko Kosor (HSLS) najavio je da će otići na konzultacije kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, nakon što se javio za riječ u raspravi o prijedlogu gradskog proračuna za iduću godinu.

You may also like

0 comments