Home Hrvatska Ante Kolušić podnio ostavku

Ante Kolušić podnio ostavku

by Agencije

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Šibensko-kninske županije Ante Kulušić podnio je u ponedjeljak ostavku na to mjesto jer se nije našao na listi HDZ-ove Domoljubne koalicije za parlamentarne izbore.

“Kao predsjednik Županijskog odbora, s obzirom da nisam na listi i da nemam više autoritet nad svojim članstvom, dao sam ostavku na mjesto predsjednika Županijskog odbora”, rekao je Kulušić novinarima u središnjici HDZ-a. To, međutim, ništa ne mijenja u njegovom političkom radu jer će i dalje raditi za svoju stranku koja će, uvjeren je, pobjediti na predstojećim izborima.

Upitan ima li takva njegova odluka nekakve veze s njegovim angažmanom u Hrvatskom nogometnom savezu, Kulušić je odgovorio kako nema. Od njegovih bliskih suradnika neslužbeno se doznaje kako Kulušić smatra da ga je stranka ponizila, a glavnu ulogu u tome imala je direktorica HDZ-ove kampanje Josipa Rimac.

U središnjici HDZ-a u tijeku je sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća stranke na kojima bi trebale biti potvrđene liste za predstojeće parlamentarne izbore. Liste bi, prema najavama, trebale biti Državnom izbornom povjerenstvu predane u ponedjeljak u 17 sati.

Related Posts