Ante Gotovina nije uočen na inauguraciji, evo zašto

Pakoštane – Iako su mnogi na današnjoj inauguraciji Kolinde Grabar Kitarović očekivali kako će vidjeti generala Antu Gotovinu, on se nije pojavio.

Međutim, razlog nije nezadovoljstvo novoizabranom predsjednicom, nego je Gotovina bio na putu. “Ante Gotovina je dobio službeni poziv, i on i supruga, ali su bili spriječeni doći. Oni su na putu i danas nikako nisu mogli biti na Markovom trgu”, kazao je HDZ-ovac Željko Dilber.

Podsjetimo, tijekom predizborne kampanje, Kolinda Grabar Kitarović susrela se s Gotovinom u njegovim Pakoštanama. Novinari su je tada upitali je li njezin odlazak na kavu u kod generala značio da je dobila njegovu podršku na izborima, Grabar Kitarović je rekla da je to pitanje za Gotovinu, ali da su prijatelji i da je zbog toga sa svojim suradnicima posjetila generala.

Štoviše, nakon što je u javnost izišao podatak kako je firma čiji je Gotovina suvlasnik financirala kampanju HDZ-ove kandidatkinje, general se ogradio od toga i istaknuo kako ne podržava nikoga na izborima.

You may also like