Akcija Prijatelje skupi, lovu pokupi – dan koji vrijedi 50 tisuća kuna

Sutrašnji dan, 15. ožujka, nekome će sigurno biti dan za pamćenje jer će postati bogatiji i to za pozamašnu svotu. Naime, u 14 sati u prostorijama Optima Telekoma bit će izvučeni dobitnici koji su do 31. prosinca 2015. godine sudjelovali u programu preporuke Prijatelje skupi, lovu pokupi, za glavnu nagradu od čak 50.000,00 kuna.

Jedan od najpoznatijih programa preporuke, svakako je onaj Prijatelje skupi, lovu pokupi u kojem ste mogli (i još uvijek možete) preporučiti prijatelja, susjeda ili rođaka i na taj način zaraditi novac kojeg dobivate na poklon kartici i trošite na što god želite.

Da izvlačenje ove nagrade bude još neizvjesnije, a dobitnici još veseliji, iznos glavne nagrade bit će podijeljen između preporučitelja usluge OT-a i preporučenog korisnika, pa će im se tako iznosi od 25.000 kn doznačiti na potrošačkoj kartici Zagrebačke banke.

Imena dobitnika biti će objavljena u roku od osam dana od dana izvlačenja na internet stranici Optima Telekoma (www.optima.hr), a dobitnici nagrada bit će posebno obaviješteni o dobivenoj nagradi.

You may also like