Želimo upravu kontinuiteta

Članovi Nadzornog odbora Uljanika, Nenad Kapuralin, Samir Hadžić i Ranko Svećarovski, progovorili su za N1 televiziju o izboru nove Uprave brodogradilišta.
Kažu da vode intenzivne razgovore s kandidatima za novu Upravu. “Vrijeme nam nije prijatelj, ali želimo ljude koji će nastaviti kontinuitet Uljanika”, kaže Hadžić.

Razgovarali su, kaže, s devete kandidata. “Otvoreni smo za sve prijedloge, ostala su nam tri kandidata. Kad obavimo sve te razgovoire, dobro ćemo razmisliti, kad budemo sigurni ćemo imati neku informaciju i novu upravu”, govori Hadžić. Imena novih članova uprave se nada znati danas do kraja dana, a najkasnije sutra do podne.

Nova Uprava će, prema Hadžiću, imati tri člana zadužena za financije, organizaciju i tehnički dio. “Da se znaju postaviti prema pregovorima i svemu što slijedi. Ako bude potrebe za proširenjem, o tome se može poslije”, kaže.

Trgovački sud u Pazinu, podsjetimo, imenovao je u ponedjeljak dva člana Nadzornog odbora (NO) Uljanika – Samira Hadžića i Ranka Svećarovskog, nakon čega to tijelo ima tri člana te su se stvorili uvjeti da profunkcionira. Na skupštini pulskog brodogradilišta održanoj 16. listopada izabran he jedan od predloženih kandidata, diplomirani inženjer proizvodnje Nenad Kapuralin.

You may also like