Vladimir Putin i dalje šuti o svojoj kandidaturi

Ruski predsjednik Vladimir Putin i dalje šuti o svojoj eventualnoj kandidaturi za četvrti mandat na predsjedničkim izborima u ožujku 2018., ali je u srijedu na skupu mladih obećao da će odluku o tome donijeti ubrzo.
Uvijek ću biti s vama”, zagonetno je odgovorio predsjednik na pitanje o njegovu eventualnom sudjelovanju na predsjedničkim izborima koji se održavaju za četiri mjeseca.

“To je za svakog veoma važna odluka jer motivacija isključivo mora biti želja da se u ovoj zemlji stvore bolji životni uvjeti”, istaknuo je Putin na skupu nekoliko tisuća mladih volontera koji rade u nevladinim organizacijama.

Nastup predsjednika Putina prenosila je televizija.

“Ako donesem takvu odluku, hoću li imati vašu potporu i potporu onih koji su vam bliski duhom?”, upitao je publiku koja je odmah uzviknula “Da!”.

“Svjestan sam da se ta odluka mora donijeti vrlo brzo i donijet ću je. Kad je budem donosio, imat ću na umu naš današnji razgovor i vašu reakciju”, zaključio je.

Promatrači uglavnom vjeruju da će se Putin, u vrhu ruske vlasti u zadnjih više od 17 godina, kandidirati na predsjedničkim izborima u ožujku, unatoč otezanju Kremlja.

You may also like

0 comments