Vijeće za gospodarska pitanja pretstavilo preporuke Predsjednici

Vijeća za gospodarska pitanja predsjednice Republike Hrvatske održalo je u srijedu sedmu radnu, ujedno i posljednju sjednicu u 2015. godini, na kojoj je predsjednici Kolindi Grabar Kitarović predstavilo nacrt dokumenta s preporukama u vezi s do sada obrađenim temama, priopćeno je iz Ureda predsjednice.

Predsjednica Republike je na sjednici, održanoj u njezinu Uredu, zahvalila članovima Vijeća na vrijednom radu u proteklih šest mjeseci te kazala kako je ponosna što su članovi Vijeća, usprkos svim svojim različitostima, pokazali kako u praksi izgleda zajedništvo za koje se od prvog dana zalaže, kaže se u priopćenju. O načinu i dinamici predstavljanja prvih preporuka koje je Vijeće za gospodarska pitanja prezentiralo Predsjednici, odlučit će se naknadno.

Dogovorena je dinamika i plan rada Vijeća za gospodarska pitanja Predsjednice Republike za sljedeću godinu, uz zadržavanje dinamike održavanja redovnih radnih sjednica svaka tri tjedna, kaže se u priopćenju iz Ureda predsjednice Republike, koje je potpisao glasnogovrnik Luka Đurić.

You may also like