Trump pobjesnio na ankete pada potpore

Twitter politika
 Prema velikom istraživanju javnog mnijenja, a koje su provele medijske kuće NPR-PBS i Institut Marist, čak 49 posto ispitanih podržava opoziv aktualnog predsjednika SAD-a Donalda Trumpa. Od ispitanih, 46 posto se protivi opozivu.

To je za deset posto više nego u travnju kada se ispitivao puls javnost nakon objave izvještaja Roberta Muellera o umješanosti Rusije u američke izbore. Ovakav je stav javnosti nakon što je “pukla” nova afera, a vezano uz poziv američkog predsjendnika ukrajinskom Zelenskom da pokrene istragu o demokratskom kandidatu Joeu Bidenu i sinu Hunteru.

Naravno, novo istraživanje potpuno je razbjesnilo Donalda Trumpa koji vrlo često kritizira medije i to objavljuje na svojem Twitter profilu. Tako je i sada.

– Ovo što se događa najveća je prijevara u povijesti američke politike, rekao je među ostalim u videoporuci Donald Trump te je potom raspalio po Demokratima.

– Pokušavaju me zaustaviti jer se ja borim za vas. A ja to ne mogu dopustiti, dodaje.

– Nikad nisam vidio da su evangelički kršćani ljući zbog nekog pitanja nego zbog ovog pokušaja da se nelegitimno ukloni ovog predsjednika iz ureda, preokrene rezultate izbora iz 2016. i negira glasove milijuna evangelika u procesu. Oni znaju da je jedini prekršaj za opoziv koji je predsjednik Trump napravio bio taj što je dobio Hillary Clinton 2016. To je neoprostiv grijeh koji mu demokrati nikad neće oprostiti. Ako demokrati budu uspješni u uklanjanju predsjednika iz ureda (što neće nikad biti), to će prouzročiti rascjep poput Građanskog rata u ovoj naciji od kojeg se naša zemlja nikad neće oporaviti, napisao je Trump na svojem Twitter profilu citirajući pastora Jeffriesa i tagirajući FoxNews.

You may also like

0 comments