Sutra konferencija povodom 45 obljetnice Janafova rada

U Esplanadi
 Jadranski naftovod d.d. (JANAF) u povodu obilježavanja 45. obljetnice rada, pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, organizira 5. međunarodnu energetsko-naftnu konferenciju pod nazivom „Energija u 21. stoljeću“ u utorak, 3. prosinca 2019. godine s početkom u 09.00 sati u hotelu Esplanade u Zagrebu.

Konferenciju će otvoriti izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske i izaslanik Predsjednika Vlade RH ministar zaštite okoliša i energetike dr.sc. Tomislav Ćorić. Okupljene će pozdraviti i ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta mr.sc. Darko Horvat te predsjednik Uprave JANAF-a dr.sc. Dragan Kovačević i predsjednik Uprave Transnefta Nikolay Petrovich Tokarev.

Ovogodišnja konferencija bavit će se temama vezanim za trendove i izazove u gospodarstvu, energetskom i naftnom tržištu, sigurnosti opskrbe energijom, razvoji naftnih kompanija te energetskoj tranziciji i infrastrukturi. Konferencija će, kao i prethodnih godina, okupiti brojne vodeće domaće i inozemne ekonomske, energetske i naftne stručnjake te predstavnike energetskih kompanija, akademske zajednice, konzultantskih kuća i bankarskog sektora, kao i JANAF-ove poslovne partnere.

Na konferenciji će se održati nekoliko izlaganja i okruglih stolova, uz aktivno sudjelovanje predstavnika vodećih svjetskih i europskih kompanija.

You may also like

0 comments