Sloga Podravska trgovina: rast zaposlenih i broja prodavaonica

Sloga Podravska trgovina u zadnjih pet godina bilježi porast broja novootvorenih prodavaonica za 15 posto, rast broja zaposlenih za 20 posto, istovremeno zadržavajući nivo prihoda, izvijestili su iz tog trgovačkog lanca.

Tvrtka je u 2015. ostvarila 180,4 tisuće kuna neto dobiti i ukupne prihode od 149,2 milijuna kuna.

Trenutačno je u tom trgovačkom lancu zaposleno 320 djelatnika u 74 prodavaonice.

Sloga se, kako se navodi u priopćenju, pozicionirala kao vodeći maloprodajni lanac u Koprivničko-križevačkoj županiji, a proširila se i na Varaždinsku i Bjelovarsko-bilogorsku županiju.

U idućem razdoblju, kako ističu u tvrtki, Sloga priprema nove aktivnosti kojima će dodatno osnažiti imidž lokalnog trgovca koji njeguje osobni pristup prema kupcima.

“U navali stranih velikih trgovačkih lanaca i jeftinih uvoznih proizvoda, ovakav uspjeh lokalnog maloprodajnog lanca dokaz je da se dobrim radom i poštenim odnosom prema kupcima može postići dugoročni rast. Sloga Podravska trgovina nastavlja sa širenjem i uključivanjem suvremenih tehnologija u održavanje kvalitete i poslovanje općenito, kako bi osigurala vrhunsku uslugu i provjerene namirnice, te otvorila nova radna mjesta”,  izjavio je predsjednik Nadzornog odbora Jurica Veselić.

Sloga podravska trgovina je maloprodajni trgovački lanac roba široke pretežito prehrambene potrošnje, s mrežom od 74 prodajnih mjesta smještenih u Koprivnici i Đurđevcu, te svim općinama i većim naseljima u Koprivničko-križevačkoj županiji.

(Hina)

You may also like

0 comments