Skupština Đure Đakovića izabrala četiri člana Nadzornog odbora

Dioničari Đuro Đaković grupe u četvrtak su u nastavku sjednice glavne skupštine izabrali četiri člana Nadzornog odbora, u kojem ostaju Petar Mišević i Ivan Samardžić, dok su novi članovi Vlatko Cvrtila i Ivo Šulenta.
Naime, prije tjedan dana, 21. prosinca istekao je mandat trojici članova Nadzornog odbora – Petru Miševiću, Ivanu Samardžiću i Dariji Jurica Vuković, a pozivom za skupštinu bilo je predloženo da se njih troje ponovno izaberu u Nadzorni odbor.

No, glavna skupština slavonskobrodske kompanije održana jučer nije donijela odluku o izboru već je tu odluku odgodila za današnji nastavak sjednice.

Kako su poslijepodne izvijestili iz Đuro Đaković grupe putem Zagrebačke burze, u današnjem nastavku sjednice skupština je imenovala četiri člana Nadzornog odbora te su ponovno u to tijelo izabrani Petar Mišević i Ivan Samardžić, dok su novi članovi Vlatko Cvrtila i Ivo Šulenta.

Prema odluci skupštine, izabrani članovi Nadzornog odbora obavljat će dužnost u mandatnom razdoblju od šest mjeseci.

Sa četiri danas izabrana člana Nadzorni odbor Đure Đaković grupe imat će ukupno sedam članova, jer su u njemu još i Igor Žonja, koji je i predsjednik Nadzornog odbora, te Miroslav Karamarković i Blaženka Luketić.
Inače, glavna skupština Đuro Đaković grupe u srijedu je primila na znanje izvješće Uprave o neuspjeloj dokapitalizaciji te izmijenila Statut tvrtke. (Agencije)

You may also like

0 comments