Škorić: Zašto Orepić i Šprlje šute o aferi Grizli?

‘Koga je pomazila Grizlijeva šapa?’, ponovno se zapitao saborski zastupnik i šef splitskog HDZ-a Petar Škorić na stranačkoj konferenciji za medije, pozvavši institucije države da se oglase o slučaju koji on tumači kao eksplicitan oblik političke i medijske korupcije.

“Kolegama iz Mosta posljednjih mjeseci puna su usta morala i časnih radnji, nije li ovo kontradiktorno? Sve potvrđuje naše indicije o potpuno neprihvatljivom djelovanju kojim su prekršeni brojni zakonski propisi i etički kodeksi te da je riječ o dosad neviđenoj političkoj i medijskoj korupciji.”, zapitao se Škorić.

“Nije riječ samo o sukobu interesa, već postoje indicije ozbiljne političke korupcije koja baca sjenu na povjerenje u Most, ali i sve osobe u političkom i javnom životu zemlje. Zgroženi smo što se institucije još nisu oglasile, nadamo se da razlog tomu nije činjenica da se u tim dokumentima spominje i ime ministra Vlahe Orepića”, nastavio je šef splitskog HDZ-a. U Saboru je, tvrdi, proteklih dana razgovarao s nekim zastupnicima Mosta i nekolicina njih mu se decidirano ogradila od afere Grizli, piše tportal.

You may also like