Raste ljutnja SDP-ovaca na Davora Bernardića

Bura u SDP-u se ne stišava. Kako doznaje Jutarnji list, atmosfera u stranci svakim je danom sve napetija, a ulje na vatru dolio je intervju kojeg je Bernardić dao tom listu.

Naime, kako tvrdi jedan od članova predsjedništva SDP-a, nakon što je na sjednici vodstva stranke odlučeno da će istup Miranda Mrsića osuditi, ali da neće biti sankcija, sve ih je osupnuo Bernardićev intervju u kojem kaže da stranka više ne računa na njega. Prema riječima navedenog člana predsjedništva, Bernardić je tako “cipelario mrtvog konja” te su time došli do točke da postoji konsenzus među članovima kako Bernardić ne vodi dobro stranku.

Podsjetimo, Davor Bernardić izjavio je u intervjuu u subotu kako SDP više ne računa na Miranda Mrsića, saborskog zastupnika SDP-a koji je nakon prvog kruga lokalnih izbora javno rekao da SDP kao najjača oporbena stranka ne može biti zadovoljan sa rezultatima lokalnih izbora te da su toj stranci hitno potrebne promjene. “Njemu je draže između dva izborna kruga umjesto HDZ-a napasti SDP i predsjednika. A to mu nije prvi takav potez. Ali bez brige, neću mu dati alibi da podrži Andreja Plenkovića u Saboru, odnosno HDZ-ovu Vladu… Ovo što je Mrsić napravio je udar na temelje SDP-a”, ustvrdio je Bernardić.

“Bio je najbolji prijatelj s Ivom Baldasarom pa je digao ruku za njegovo izbacivanje iz SDP-a. Najbolji prijatelj je bio s Ivom Josipovićem pa se i njega odrekao . Bio je potpredsjednik gradske organizacije i slavodobitno jurišao na mjesto predsjednika zagrebačkog SDP-a i izgubio. A u ovoj kampanji nije ga bilo nigdje. Mirando Mrsić je sam sebe kaznio. SDP više ne računa na Mrsića”, poručio je Bernardić.

You may also like

0 comments