Home Hrvatska Predstavljeni kandidati Jedine opcije u Vukovaru

Predstavljeni kandidati Jedine opcije u Vukovaru

by Agencije

Predstavnici koalicije Živog zida, Franka, Promijenimo Hrvatsku i Akcije mladih, u utorak su u Vukovaru predstavili kandidate koalicije u V. izbornoj jedinici, i izjavili kako je program koji koalicija nudi građanima utemeljen na znanstvenoj i stručnoj osnovi i to ga razlikuje od programa drugih koalicija i političkih stranaka.

“Mi smo jedini, i to je ključna razlika, koji bismo iz financijskog sektora preusmjerili novac u realno gospodarstvo i zapošljavanje”, rekao je predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić na konferenciji za novinare održanoj na vukovarskom autobusnom kolodvoru. Zapošljavanje he u središtu programa koalicije, naglasio je.

Smatra da će predstojeći izvanredni parlamentarni izbori pokazati da ne postoje nepobjedivi. “Ekonomski program koji smo napravili orijenitiran je prema malom čovjeku, srednjem sloju i obitelji. Naš ekonomski program je program nade i protimizna i omogućiti će svim koji žele da žive od svoga rada”, rekao je predsjednik stranke Promijenimo Hrvatsku Ivan Lovrinović. Ocijenio je da koalicija Živog zida, Franka, Promijenimo Hrvatsku i Akcije mladih, hrvatskim građanima nudi nova rješenja iza kojih stoje konkretne brojke i pokazatelji.

Vlado Iljkić iz Udruge Franak podsjetio je kako je ta udruga 2012. godine u istočnoj Slavoniji osnovala povjerenstvo koje je do sada samo u V. izbornoj jednici uspjelo pomoći oko 6.000 obitelji koje su bile u dužničkom ropstvu. “Nismo međutim do kraja zadovljni s tim. Želimo pomoći ovršenima, blokiranima i onima koji imaju kredite u eurima i kunama, a ne mogu ih otplaćivati zbog nezakonito ugovorene kamate”, kazao je Iljkić.

“U Vukovaru se branila hrvatska država i ovdje smo pobijedili neprijatelja koji nam je htio razrušiti san o samostalnoj Hrvatskoj. A što danas imamo? Moramo braniti isto to od ovih politika koje su našu djecu iselile iz ove Slavonije i poslali u inozemstvo”, kazao je nositelj liste koalicije u V. izbornoj jedinici, Ivica Mišić.

Ocijenio je da koalicija Živog zida, Franka, Promijenimo Hrvatsku i Akcije mladih nudi Hrvatskoj nadu u prosperitet i napredak.

Related Posts