Petrova USKOK još uvijek nije zvao na razgovor

Čelnik Mosta Božo Petrov izjavio je u četvrtak kako nije bio u USKOK-u niti ga je USKOK do sada zvao.

U USKOK-u je u utorak bio glasnogovornik te stranke Nikola Grmoja zbog izjave u intervjuu za N1 da je PNUSKOK nakon izbora čitavo vrijeme pratio Petrova u akciji koja, tvrdi, nigdje nije zavedena.

Grmojine izjave oštro je demantirao ministar unutarnjih poslova u odlasku Ranko Ostojić pozvavši Petrova na sučeljavanje.

“Pozivam gospodina Ostojića da se sučeli s institucijama koje trebaju obavljati svoj posao”, uzvratio mu je Petrov pred središnjicom Mosta.

Novinarima je kazao i kako za danas nije planirana ni sjednica Nacionalnog vijeća niti pregovori između timova Mosta i Domoljubne koalicije, a na pitanje zašto danas nije bio na sastanku s mandatarom Tihomirom Oreškovićem, predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom i zagrebačkim rektorom te predsjednikom Rektorskog zbora Damirom Borasom u Sheratonu odgovorio je: “Ne moram biti na svakom sastanku, mi smo svakodnevno u kontaktu. Kada se budu nalazili timovi, bit ćete obavješteni”.

Grmoja je pak još u srijedu najavio kako će se pregovori po timovima nastaviti u ponedjeljak kada će se razgovarati i o imenima budućih minsitara.

You may also like

0 comments