Petrov: Lista naših kandidata je spremna

Prije sastanka članova MOST-a nezavisnih lista u središnjici u utorak, Božo Petrov novinarima je rekao kako je MOST sinoć usuglasio popis kandidata potencijalnih ministara za ministarstva koje žele voditi.

“Listu kandidata za ministre imamo spremnu od sinoć”, rekao je Petrov. “Na kraju će se objaviti samo ona imena ministara koja budu usuglašena. Smatram da je to korektno prema svim kandidatima koji budu razgovarali s gospodinom Oreškovićem. Volio bih da mediji onda govore o onima koji su prošli, a ne o razlozima zašto netko nije prošao”, rekao je i dodaje da će sve osobe koje predloži MOST biti stručne. “Nadam se da će gospodin Orešković odabrati onog kandidata koji najviše odgovara načinu na koji je on zamislio tim”, rekao je.

Podsjećamo, u ponedjeljak su nastavljeni pregovori Domoljubne koalicije i MOST-a nezavisnih lista oko nove Vlade, koji će obuhvaćati i razgovore s mandatarom Tihomirom Oreškovićem. Vjerujem da ćemo do kraja tjedna potpisati sporazum. Neću u ovom trenutku govoriti o potencijalnim kandidatima. Korektno je da izađe samo ime osobe koja se usuglašena. Ne vidim razloga da će biti zamjerki. Ako i bude, neće to biti strahovito teško da se prolongira rok”, rekao je Petrov

You may also like

0 comments