Pero Ćorić: Četiri Mostova zastupnika bit će za Karamarka

Saborski zastupnik stranke HSP-AS Pero Ćorić komentirao je događaje oko Tomislava Karamarka, Mosta i današnje telefonske sjednice Vlade na kojoj će ministri glasovati o povjerenju potpredsjedniku Vlade.

”Smatramo da do ove sjednice nije trebalo doći pogotovo dan prije Sabora HDZ-a. To je pritisak na Karamarka. Mene ništa ne čudi što se tiče Mosta i Petrova. Ne znam kako on spava. Ja dobro spavam i ne mijenjam mišljenje preko noći.

Petrov je tijekom mjeseci mijenjao mišljenja pa ne bih uzeo zdravo za gotovo da će sjednice biti i kako će zastupnici reagirati. Živo me zanima kako će Orešković glasovati. Bogu i narodu račune polaže Pero Ćorić, a Orešković Domoljubnoj koaliciji, Karamarku pa i meni”, kazao je Ćorić. ”U predvečerje održavanje sabora HDZ-a je ovo neprihvatljivo, svaka druga varijanta je prihvatljivija. To je pritisak. Mi u HSP-AS ćemo, dođe li do izglasavanja povjerenja Karamarku, glasati za njega. Mi ne nađosmo krivice u Karamarku i njegovoj supruzi pa i u djelima dok je bila Ana Šarić. Ona je ugovor raskinula u siječnju 2015.

Često lijevo-liberalni mediji nas proglašavaju da smo arhaični i podilaze gubitničkoj, antikršćanskoj vladi Zorana MIlanovića. Nama po ulici lete papiri iz kojih se daju iščitati niz afera – bivša supruga Vrdoljaka, Milanovićeva šogorica koja je uzimala povoljne kredite, o bratu njegovom ne želim ni govoriti. Oni su gubitnici, mi smo ih smijenili”, kazao je Ćorić. ”HSP-AS je za sve osim za preslagivanje s bivšim zastupnicima”, kazao je.

”Ja sumnjam da će Petrov uspjeti zastupnike disciplinirati. Ja sam pio kavu s tri njihova zastupnika i nitko od njih neće glasovati protiv Karamarka. Martinović je četvrti. Živo me zanima što će Petrov reći. Most je dosljedan jedino svojoj nedosljednosti”, rekao je Ćorić za N1.

You may also like