Home Hrvatska Pernar najavio kandidatuu za gradonačelnika Zagreba

Pernar najavio kandidatuu za gradonačelnika Zagreba

by Agencije

Svoju je kandidaturu Pernar prvo obznanio Anki MrakTaritaš. Njegovi prijatelji željeli su za nju glasati pa se odlučio kandidirati

Ivan Pernar stat će uz bok naj-dugovječnijem gradonačelniku metropole – Milanu Bandiću i to kao kandidat Živog zida u borbi za prvu fotelju Grada Zagreba. Zagrebački lokalni izbori tako za sada broje četiri kandidata – Milana Bandića, Anku Mrak-Taritaš, Sandru Švaljek i Ivana Pernara – ostavljajući iza sebe potencijalne kandidate najvećih stranaka – HDZ-a i SDP-a koje još uvijek, tri mjeseca prije izbora, u svojim redovima prebiru najprikladnije ime koje bi mogli ponuditi biračima.

I dok 31-godišnji, svakako osebujni Ivan Pernar, ima i više nego dovoljno razloga da krene u žestoku borbu protiv aktualnog gradonačelnika Bandića, on kako doznajemo, ima drugi cilj – umanjiti broj birača koji bi se mogli prikloniti HNS-ovoj kandidatkinji Anki Mrak-Taritaš. Neće, čini se, Pernar žestoko na Bandića, zbog kojeg se među ostalim 2011. i politički aktivirao, prosvjedujući protiv gradnje Horvatinčićeva Centra Cvjetni, on će u izbornu utrku u inat saborskoj “protivnici”. Uostalom baš njoj je prvoj najavio svoj plan i borbu za zagrebačke birače, i to na saborskom hodniku, posvjedočit će tu priču sama Anka Mrak-Taritaš, a donosi Večernji list.

Related Posts