Panenić pozvao Matu Rimca na sastanak

Nakon što je Mate Rimac, vlasnik Rimac automobila, ukazao na probleme hrvatske birokracije u emisiji Pressing Saše Cvetojevića na N1 televiziji te nakon što je upozorio i na probleme koje ima s Vladom, o svemu se očitovao i MOST.

“Gospodin Panenić, ministar gospodarstva, ovim putem poziva gospodina Rimca na sastanak idući tjedan. Uskoro i službeni poziv”, objavili su iz MOST-a na Twitteru. Podsjetimo, Rimac je upozorio kako je Vladi dopis o prilici da dovede jednu ozbiljnu tvornicu automobila u Hrvatsku poslao prije nekoliko tjedana, no kako nije dobio odgovor.

“Kako surađujemo s tim proizvođačima automobila, imamo sad jednu priliku da se možda možemo natjecati s drugim državama da dovedemo jednu ozbiljnu tvornicu automobila u Hrvatsku. Poslao sam Vladi dopis prije nekoliko tjedana, mislim da je to prilika koja se ne propušta, ali još nisam dobio odgovor, a ja nemam ništa od toga”, kazao je Rimac. “Treba micati barijere, napraviti sve što treba da se ta investicija napravi i da se olakša posao poduzetnicima”, kazao je tada Rimac.

You may also like

0 comments