Ostojić podigao seriju tužbi

Bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić podnio je nekoliko tužbi na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu i to zbog klevete.

Tužbe je podigao protiv glasnogovornika Mosta Nikole Grmoje, direktora zaštitarske tvrtke General SecurityEnimarka Ponjevića te savjetnika u toj tvrtki, čije je usluge koristio Most, bivšeg čelnika SZUP-a Smiljana Reljića, a tužbu zbog klevete Ostojić je podnio i protiv HDZ-ova tajnika Odbora za branitelje Josipa Vidovića kao i voditelja emisije Bujica na Z1 televiziji, Velimira Bujanca. “Ono što sam rekao na presici to sam i napravio. Tužbe su moja privatna stvar i borba protiv izrečenih laži”, kazao je Ranko Ostojić za N1.

Grmoju, Ponjevića i Reljića tuži zato što su ga javno optužili za praćenje Bože Petrova (Most) uz pomoć PNUSKOK-a, što je nakon provedene istrage demantirao USKOK. Reljića tuži zbog izjave u emisiji Otvoreno, u kojoj ga je nazvao lopovom i lažovom. Vidović je, pak, Ostojića optužio za plan likvidacije generala Ante Gotovine, a s Bujancem je Ostojić već neko vrijeme u javnom ratu.

You may also like