Ostavimo sada kampanju iza sebe

“Htjela bih čestitati hrvatskim državljanima, koji su danas pokazali da je Hrvatskoj zrela demokracija. Iako još govorimo o nepotpunim rezultatima, želim čestitati svima koji ulaze u Sabor i Domoljubnoj koaliciji. Pozivam ih da pokažu odgovornost prema građanima koji su ih izabrali, da se prije svega postavi interes hrvatskih građana”, kazala je Grabar-Kitarović.

Apelirala je na stranke da ostave iza sebe predizbornu kampanju i da zajedno povedu Hrvatsku u bolju budućnost. “Iza nas treba ostaviti predizbornu kampanju, sve prljavo što je bilo izrečeno. Treba Hrvatsku voditi ka boljem, ka izlasku iz krize. U skladu sa Ustavnim procesima, vrlo ću odgovorno ispuniti svoj zadatak” kazala je predsjednica Republike Hrvatske.

U prvi plan svog obraćanja javnosti stavila je interes građana Hrvatske. “Želja je građana da se brani njihov interes, da svi zajedno idemo u bolju Hrvatsku. To je upravo ona ideja zajedništva koju zagovaram otpočetka. Vjerujem da će Hrvatska u skoroj budućnosti imati stabilnu Vladu”, zaključila je predsjednica koja nije htjela odgovarati na pitanja novinara.

You may also like

0 comments