Nova čelnica Totala za regiju

Promjene
Energetska tvrtka Total, koja je na našim prostorima najpoznatija po paleti svojih ulja i raznih maziva, predstavila je krajem proteklog tjedna svoju novu direktorici za tržišta Srbija, Slovenije i Hrvatske.

Radi se o Priscili Dubocage koja će na toj poziciji zamijeniti dosadašnju regionalnu direktoricu Totala Almiru Acan Kahvecioglu. Na prigodnoj svečanosti, u četvrtak u Veleposlanstvu Francuske u Srbiji, Dubocage se predstavila poslovnim partnerima i novinarima. Dubocage stiže u Total HUB Balkans, kako se formalno zove Totalov ured sa sjedištem u Beogradu, iz ureda tvrtke Total u Keniji gdje je na poziciji mrežnog menadžera vodila portfelji od 200 benzinskih pumpi širom zemlje.

Prije toga, od 2014. do 2017., bila je na poziciji regionalnog menadžera prodaje u Francuskoj. Prilikom preuzimanja dužnosti najavila je još više investicija kada je u pitanju osiguravanje originalnog proizvoda visoke kvalitete, dok će se u isto vrijeme fokusirati na projekte društvene odgovornosti u cilju osnaživanja spomenutih odnosa i održavanja pozicije koju Total ima u regiji.

Dosadašnja šefica regionalnog Totala, Almila Acan Kahvecioglu, koja je na ovoj funkciji provela pet godina i sada odlazi na novu funkciju unutar kompanije (neslužbeno doznajemo kao šefica Totalova ureda u Ujedinjenom Kraljevstvu) pohvalila se da se tijekom njezina mandata implementiralo više projekata koji su omogućili Totalu osnaživanje svojeg položaja u regiji Balkana. “Pored onih koji su fokusirani na naše bliske partnere i kupce, kao što je Rubia karavan namijenjen profesionalnim vozačima tijekom kojega smo posjetili Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i BiH s našim specijaliziranim Rubia kamionom i naše rastuće Total Quartz mreže auto servisa u čitavoj regiji, jako smo puno investirali i u društveno odgovorne projekte”, kazala je Acan Kahvecioglu.

Pierre Duhot, potpredsjednik tvrtke Total za Jugoistočnu Europu za kraj je istaknuo da je ukupni promet Total grupe u 2018. od 50 milijuna dolara u regiji Balkana, gdje je Srbija pridonijela s 13 mil. dolara, Hrvatska sa 6 milijuna i Slovenija s 28 milijuna dolara.

You may also like

0 comments