NIS snizio cijene goriva za poljoprivrednike

Poljoprivrednici koji kupuju gorivo na benzinskim stanicama NIS Petrola mogu do 15. novembra da ostvare dodatni popust od pet dinara po litru, saopšteno je iz NIS-a. U susret predstojećim poljoprivrednim radovima, kompanija NIS je pokrenula akciju “Agro vikend” u okviru koje potrošači mogu da ostvare dodatne popuste prilikom kupovine gasnog ulja 0,1.

Promotivna akcija se sprovodi na 146 NIS Petrol benzinskih stanica širom Srbije, svakog vikenda, subotom i nedjeljom, i traje do 15. novembra. NIS u okviru akcije “Agro vikend”, u navedenim vremenskim intervalima obezbjeđuje popust od pet dinara po litru gasnog ulja 0,1 za sve potrošače na NIS Petrol benzinskim stanicama na kojima važi promotivna aktivnost. Korisnici NIS Agro kartica, uz već postojeće sniženje od tri dinara po litru koje imaju, mogu da ostvare ukupan popust od osam dinara po litru gasnog ulja 0,1 a korisnici NIS Zlatne Agro kartice prilikom kupovine tog gasnog ulja mogu da ostvare popust od 10 dinara, navedeno je u saopštenju.

Detaljne informacije o akciji “Agro vikend”, kao i spisak stanica na koje se odnosi promotivna aktivnost, dostupne su na sajtu www.nispetrol.rs, a mogu se dobiti i besplatnim pozivom na broj kol centra NIS-a 08 0000 8888. Korisnik NIS Agro kartice može da bude fizičko lice, preduzetnik ili pravno lice koje ima aktivni status registrovanog poljoprivrednog domaćinstva ili gazdinstva. Pored popusta na dizel goriva euro pet kvaliteta, uz NIS Agro karticu poljoprivrednici ostvaruju popust od 15 odsto na asortiman Nisotek ulja i maziva, kao i na odabranu robu široke potrošnje.

You may also like