Nakon izlaznih anketa, pobijedio je Plinprom

Na izborima je više nego 2/3 većinom, pobijedio domaći energetski div, Plinprom. To je jedina svehrvatska tvrtka u državi. Usput i jedina, koja u stezi samostanskog reda, odgaja svoje nove kadrove, samo za obranu domovine. Plinprom je bojni konj Republike Hrvatske.

Osnovan je kao SOUR Plinprom u zlatna doba socijalstičkog samoupravljanja, znanih kolokvijalno kod pučine kao “Titin vakat”. U stvari, to je bio Kardeljev vakat. Drug Bevc je bio slovenački osjetljiv na takve detalje. Pošto je stalno sa sobom nosio posrebreni Walther, to se i u znanstvenim krugovima uzimalo kao ozbiljan argument. SOUR Plinprom je sve do neovisnosti, bio meta podlih bitki između dvije frakcije, srpske i slovenačke, tajne policije. Hrvatska frakcija je mudro šutila i po starohrvatskom običaju od stoljeća 7. nije talasala. Oni su sve redom bili nacionalno svjesni policajci i interes Majke Domovine im je bio daleko iznad sebičnih interesa nekakve tamo policije i njenih partijsko – udbaških klanova.

Neopterećena hipotekama prošlosti, jer svi znamo da ako baš nije morala, nije ubijala redom i masovno kao ostali, nije dizala logore i nije se ničim drugo bavila već slijeđenjem uputstava drage joj Kominterne kako srušiti Kraljevinu pa Kardeljevu samoupravnu Jugoslaviju – ne pakovati Titu – nesebičnim radom i gandijevski. Draga UDBA u Hrvata, svjesna prolaznosti zemaljskih režima, vezala se samo uz onaj nebeski, Majku Sve Dobrote, Kominternu.

Ne treba dvojiti da tu danas ima i mekoćutnog, Hrvatima bliskog, Križanićevog, Strossmayerovog, Stevinog ili Jožinog panslavizma. Tu je policija u Hrvata bila uvijek na sigurnom. Dobar dio puka je stajao uz nju. Zanimljivo, i na desnici i na ljevici. Onih 186 anarholiberala, stiješnjenih na centru, nikada nisu predstavljali nikome ništa … i kad’ su bili za užasa… A i onako su podijeljeni u najmanje 16, međusobno zavađenih sekcija. A tu i tamo ih potrese po koji domaći izdajnik koji iz svog tabora pretrči Kominterni i njenom novom Suslovu, Dr. iurodivom Duginu.

Kada takve mase stoje iza svoje policije, nacionalni cilj, svoja država, je tu, u čas posla. Samo joj treba podrediti sve nacionalno – domoljubne snage. A tu je Policija u Hrvata nenadmašiva. Treba osnovati pijacu?! Ma jednostavno, odredi se povjerenik UDBE za Dolac i ona je tu! Radi k’o vurica. I čeka znak za odlazak u boj! Treba dnevni list?! Ma sitnica! Treba večernji list!? Još sitnije! Treba sve to pretvoriti?! Ma jednostavno. Ukine se Kardelj i uvede Sv.Pismo. Pomirba UDBE i doušnika. Samo Kominterna traje.

Da bi to i funkcioniralo u okruženju Lekinih&Bevcovih gangstera, trebalo je izmisliti svoje. Lojalne samo Majci Domovini, Tetki Kominterni i tekućem vlasniku ruske radio – postaje. Direktive su tu telegrafski precizne. Osobito i zato, što je hrabra javnost uvijek na strani svoje policije.

Tada je perverzno lako osnovati brodogradilište i na čelo mu staviti nacionalnog radnika u organima sigurnosti, dvostrukog časnika, Josipa Kopiniča. Koji tu ostaje i kada umre. To daje divan primjer svima poteklim u organima gonjenja. Naime, život je vječan.

Plinprom je nastao po istom uspješnom obrascu. Zato je i danas na vlasti. Kominterna + UDBA + Lenjinovo ili Staljinovo, … kadrovi su sve… su siguran temelj za uspjeh jedne plinsko energetske tvrtke. Ma svake tvrtke u poslu stvaranja Nacije i Države. Mada mase i ona šaka podlih anarholiberala, vrlo često, nisu u stanju pogoditi plemenite namjere osnivača i danas im pored sinova, već i unučadi. No sve će im se samo kazati.

Sve.

You may also like

0 comments