Most krenuo u razgovore o imenima ministara

Nacionalno vijeće Mosta u ponedjeljak navačer nastavilo je razgovarati o imenima za ministarske funkcije koje će predstaviti mandataru Tihomiru Oreškoviću, no u toj stranici zasad ne žele otkrivati o kojim je osobama riječ dok ne usuglase svoje stavove.

Čelnik Mosta Božo Petrov je uoči nastavka sastanka izjavio novinarima kako trenutno ništa ne može reći. “Kad se bude donio usuglašen stav, tada možemo komunicirati imena“, rekao je. Na novinarsku konstataciju kako ipak postoje neka imena s kojima će mandatar razgovarati, Petrov je rekao: “Postoje imena i upravo ćemo se sad dalje razjašnjavati oko njih”. S obzirom da su Most i Domoljubna kolacija ranije najavili da će u ponedjeljak krenuti razgovori potencijalnih kandidata za ministre s mandatarom, Petrov je rekao da je danas krenuo taj proces.

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja kazao je ranije u ponedjeljak kako će Most mandataru Tihomiru Oreškoviću predložiti tri, četiri čovjeka po ministarstvu. “Da čovjek ima mogućnost izbora. Većina ministarstava bi trebala biti složena ovaj tjedan”, rekao je Grmoja.

You may also like

0 comments