Milanović u Ivancu na skupu zatvorenom za javnost

Pred prepunim amfiteatrom u Srednjoj školi predsjednik SDP-a Zoran Milanović večeras je na stranačkome skupu u Ivancu zatražio još jedan mandat na čelu te stranke jer, kako je istaknuo, ima dovoljno snage, energije i iskustva da je dalje vodi.

Dolazak u Ivanec Milanović je iskoristio da zahvali svim članovima stranke koji su joj pridonijeli u predizbornoj kampanji u studenome prošle godine. O tome je li SDP doživio poraz na izborima, prepustio je svakom članu stranke da sam prosudi. Istaknuo je da su u izbornoj kampanji najprije stizali HDZ i na kraju ga dostigli.

Za SDP na sjeveru Hrvatske ocijenio je da je sve jači, ali, dodao je, cilj je još ga dodatno osnažiti, posebno u Varaždinu. Po njegovim riječima, u Varaždinu treba stvoriti jače kadrove. Istaknuo je kako SDP, bez obzira na dobre odnose i koaliciju s HNS-om, treba imati svoje kandidate za najviše dužnosti. “To je zdrava konkurencija, a SDP nije stranka koja će jesti mrvice s poda”, izjavio je Milanović.

To je bilo sve što su novinari mogli čuti jer su nakon pet minuta zamoljeni da napuste skup. Osim Milanovića, na skupu su bili bivši ministar Siniša Hajdaš Dončić i tajnik stranke Igor Dragovan.

You may also like