Milanović ne želi više sučeljavanja u ovom izbornom ciklusu

Zoran Milanović, koji je premijerski kandidat Narodne koalicije, u ovoj predizbornoj kampanji više ne namjerava sudjelovati u televizijskim sučeljavanjima.

To znači da više neće biti duela između Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića poput onoga koji je održan 12. kolovoza na Hrvatskoj televiziji. “Smatramo kako su na sučeljavanju s Plenkovićem detaljno obrađene sve teme i nepotrebno je organizirati nove emisije u kojima bi obojica ponavljali sve što su već rekli. Osim toga, u našoj koaliciji ima niz kvalitetnih i elokventnih političara poput Ivana Vrdoljaka i Kreše Beljaka, koji će u idućim tjednima sudjelovati u TV sučeljavanjima, a Milanović će davati intervjue i obilaziti Hrvatsku kako bi direktno komunicirao s građanima. Dakle, javnost će biti precizno obaviještena o njegovim stajalištima”, potvrdili su u SDP-u za Jutarnji list.

U SDP-u osporavaju kritike s RTL-a i Nove TV koje se svode na to da nije fer jer su Milanović i Plenković bili samo na HTV-u. Kažu da obje komercijalne televizije nisu pokazale interes za organizaciju duela šefova SDP-a i HDZ-a prije početka predizborne kampanje.

You may also like