Milan Bandić: Svejedno je kad su izbori, mi uvijek pobjeđujemo

Predsjednik stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti Milan Bandić istaknuo je u ponedjeljak kako je irelevantno kada su parlamentarni izbori, jer su u njegovoj stranci i u svih 12 stranaka s kojima su u koaliciji, za izbore uvijek spremni.

“Za čovjeka koji 16 godina vodi grad Zagreb 365 dana u godini, meni su izbori svaki dan. Prema tome, za Stranku rada i solidarnosti i mene osobno, svaki dan su izbori, 365 dana u godini. Ja ne znam što to znači kad su izbori. Izbori su svaki dan i izvolite služiti građanima 16 sati dnevno, 365 dana. Prema tome, to je irelevantno kad su izbori, uvijek smo mi spremni. Stranka rada i solidarnosti je spremna za izbore kad god oni jesu”, istaknuo je Bandić u izjavi Hini komentirajući odluku predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović da se parlamentarni izbori održe 8. studenog.

Bandić je dodao da se ta spremnost za izbore odnosi i na svih 12 stranaka koje su s njegovom strankom potpisale međustranačke sporazume o političkoj suradnji. Istaknuo je da su te stranke s strankom Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti kojoj je on na čelu, išle u koaliciju isključivo radi toga što on ima djela. “Djela govore više od riječi i što europski Zagreb trebamo založiti za europsku Hrvatsku. To je suština cijele filozofije”, rekao je Bandić.

Stranke u koaliciji s strankom Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti su: Stranka umirovljenika, Istarski demokrati, Demokratska stranka žena, Hrvatska radnička stranka, Zeleni savez, Zelena stranka, Novi val – Stranka razvoja, Umirovljenička demokratska unija, Hrvatska demokratska seljačka stranka, Demokratska prigorsko-zagrebačka stranka, Hrvatska stranka zelenih – Eko savez i Nezavisni seljaci Hrvatske.

You may also like