Milan Bandić: Prepucavanje nema smisla, bolji su novi izbori

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obilježio je Dan branitelja polaganjem vijenca na grobu prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

Bandić je našim novinarima prokomentirao i aktualnu političku situaciju, kao i mogućnost prijevremenih izbora.  ‘Braniteljima je najlakše, oni su otišli. Da su tu, ne bi im bilo svejedno da vide kako je ova Hrvatska očerečena, razjedinjenja, kako ovaj raštimani orkestar svira. No na nama je da ne odustajemo. Ja sam za izbore, ali ne odlučujem ja o tome, ako se može riješiti – može, ako ne – ne, ovo natezanje više nema smisla, ovo se već pretvara u Big Brother’, kazao je Bandić na Mirogoju. Na obilježavanje Dana branitelja u palaču Dverce stigli su i ministar obrane Josip Buljević te ministar branitelja Tomo Medved.

Podsjetimo, Bandić je na jučerašnjem Općem saboru HDZ-a pozdravljen ovacijama, a Karamarku je poručio da građani od njega očekuju odgovornost te poručio da građani očekuju rezultate, a ne isprazna obećanja.

Potpuno neopaženo saborski Klub Milana Bandića dobio je i šestoga člana. Naime, zastupnik srpske nacionalne manjine Mirko Rašković prije tjedan dana postao je član kluba. Miodrag Demo, predsjednik tog kluba, u razgovoru za N1 kaže da se sve dogodilo još prije tjedan dana te da nisu htjeli raditi medijsku pompu oko toga. ‘Što ne bi došao gdje su dobri ljudi?’, obrazložio je Demo za N1 razloge priključivanja Raškovića.

Prelazak Mirka Raškovića u Klub Bandić Milan 365 svakako je zanimljiv u trenutnim političkim prevrtanjima kada će svaki glas zastupnik biti važan prilikom izglasavanja povjerenja prvom potpredsjedniku Tomislavu Karamarku. Bandić je već nekoliko puta javno i otvoreno izrazio podršku predsjedniku HDZ-a, Karamarku

You may also like