U prvoj ovosezonskoj emisiji ‘Nedjeljom u dva’ kod Aleksandra Stankovića gostovao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. “Idem na izbore dobiti, ne sudjelovati. U Saboru sam bio tri puta već. Milanović priča engleski, Karamarko se treba još dokazati, Josipović svira klavir, Čačić je dobro počeo ali završilo nesretno, a Bandić vodi Zagreb 16 godina”, kazao je komentirajući zašto izlazi na parlamentarne izbore.

Na pitanje Stankovića o tome hoće li u Sabor ili ima više ambicije, Bandić je odgovorio: “Neću u Sabor, ali mjesto u izvršnoj vlasti, to apsolutno, apsolutno”. Stanković je upitao Bandića tko bi mu više pasao po pitanju suradnje, Karamarko ili Milanović. “Uvijek sam bio socijaldemokrat, na strani slabijih. Izlaskom iz SDP-a nisam prestao biti socijaldemokrat. Nikad riječ nisam rekao protiv bivše stranke”, kazao je za HRT.

“HDZ i SDP da tuku ljude dobit će 10-15 posto, oni su na mjestima i štite svoje stolice”, rekao je, na što mu je Stanković odgovorio kako je ista situacija i u Zagrebu. “Najviše 5 ljudi na visokoj razini u Hrvatskoj je koji mogu odluke donijeti. Možda 5. Možda. Ja znam jednoga, to sam ja. Nemam političkog uzora osim dragog Boga i majke. 16 godina upravljam sa 40 posto Hrvatske”, dodao je Bandi

Related Posts