Mate Knezović, kandidat Obiteljske stranke za gradonačelnika Zagreba

Obiteljska stranka objavila je u četvrtak da svoga predsjednika Matu Knezovića kandidira za zagrebačkog gradonačelnika, a on se u svom programu zalaže za jačanje obitelji i zagrebačkog gospodarstva.  

Glavni naglasak njegova programa bit će snaženje obitelji, prilagođavanje javnog i privatnog života ljudima, reorganizacija Zagrebačkog Holdinga i stvaranje obiteljskih obrta i tvrtki, priopćeno je iz Obiteljske stranke.

Gradsko gospodarstvo treba ojačati kroz ponovno oživljavanje obrtništva, uključujući i sam centar grada koji je nekad bio po tome prepoznatljiv, te jačanje proizvodnje, gospodarske zone, turizam i dr.

Knezović poručuje da će Zagreb osloboditi od totalitarnih ideologija i njihovih predstavnika i simbola.

“Zagreb više neće imati trgove ili ulice posvećene zločincima, pa i osobama koje su protiv hrvatskog naroda vršile genocid (npr. tzv. Maršal Tito). To uključuje i slobodu od simbola rodne ideologije (zastave duginih boja) na javnim mjestima”, stoji u priopćenju.

Knezović se zauzima za to da parkovi i zelene površine ponovno služe za dječju igru, a ne, kako je sada slučaj, kućnim ljubimcima, dok su djeca “u torovima”.

(Agencije)

You may also like

0 comments