Home Hrvatska Maras zatražio ostavku Karamarka optuživši ga za aferu Grizli

Maras zatražio ostavku Karamarka optuživši ga za aferu Grizli

by Energypress.net

SDP-ov Gordan Maras upitan je u petak za komentar o aktualnoj situaciji u Vladi. Stao je u obranu MOST-a, te pozvao prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka na ostavku.

“Sada je jasno da je jedino rješenje s najmanje štete da se ide na nove izbore”, kazao je Maras. “Ovo sada više nema nikakve veze s Vladom, iako se čini da je nemamo neko vrijeme. Trebamo izaći pred građane i dobiti legitimitet. Ovo je kaos i nevjerojatno je da se ovo dogodilo u šest mjeseci, to Hrvatska nije još vidjela. Nema više nijednog razloga za odgađanje onog što je neizbježno. U 25 godina se nije dogodilo da se sjednica Vlade odgodi bez objašnjenja, pola sata prije, i da premijer jednostavno pobjegne iz Banskih dvora.

Ovo već graniči s podmetanjima – obavještajni klošari očito pokušavaju, kako bi zaštitili Karamarka, ocrniti MOST. Neki dan sam u svoj sandučić dobio materijale koji su sada izašli van. Netko tko je interesno povezan sa suprotstavljenom stranom kada su u pitanju nacionalni interesi, ne može obnašati dužnost”, rekao je Maras.

“Kada svi mi zbog toga trpimo, onda je jasno da je interes Hrvatske i građana da se što prije ide na nove izbore. SDP je danas preuzeo odgovornost da ne dođe do ustavne krize. Spremni smo i sutra preuzeti odgovornost za Hrvatsku”, poručio je Maras.

“Čim sam dobio papire, bacio sam ih u smeće. S obavještajnim klošarima i podzemljem ne želim imati veze”, rekao je o papirima za koje kaže da je o Grizli komunikacijama dobio na kućnu adresu, dok ga nije bilo kod kuće.

“Ako si frajer, izađi van i reci ovo više nema smisla, a nemoj opterećivati državu i raditi štetu. Radiš nam štetu”, poruka je Marasa za šefa HDZ-a, donosi N1.

Podsjećamo, PR agencija Grizli komunikacije u predizbornoj kampanji je zastupala MOST nezavisnih lista. Pojedini mediji objavili su sinoć “ekskluzivne” dokumente vezane za poslovanje PR agencije Grizli, a koja je brine za imidž MOST-a, za koju čelnici te tvrtke tvrde da su im ukradeni iz automobila 25. svibnja ove godine.

Related Posts